Brood & Deegwaren

Brood/Deegwaren

Glutenvrije Kir Pide

Kir pide Zachte lange platte broodjes gevuld naar wens. Dit kan gehakt zijn, Turkse witte kaas of aardappel vulling. Hier zijn we er gek op, dus werd het tijd om deze ook een keer glutenvrij te maken. Ze zijn fantastisch goed gelukt! Heerlijk zacht, zelfs na een paar dagen. Wanneer je ooit een keer in Turkije op vakantie bent geweest of langs een Turkse bakkerij bent gegaan, dan moet je ongetwijfeld deze broodjes kennen. Turken eten dit bij het ontbijt of tussen de middag als snack of lunch. Ze zijn heerlijk om mee te nemen in de broodtrommel of dagje uit! Weer eens wat anders dan een boterham met beleg! Wat is jouw favoriete vulling?
Lees Verder

Glutenvrije Pitabroodjes

Laatst maakte ik deze heerlijke Pitabroodjes, glutenvrij natuurlijk, samen met de gekruide kipspiesjes. Het was super mooi weer gister, dus heeft mijn man de spiesjes buiten op de grill gebakken. Allemaal heerlijk genoten weer. De broodjes zijn makkelijk te vullen omdat deze mooi oppoppen in een super hete oven. Veel lekkerder dan die van de winkel en super simpel om zelf te maken, ook glutenvrij!
Lees Verder

Glutenvrije Bocadillos

Heerlijke Spaanse gevulde broodjes! Oftewel Bocadillos, je kunt ze vullen met alles wat je zelf lekker vindt. Wij zijn ermee opgegroeid, heerlijk aan het strand tijdens onze vakanties. Vandaag maakte ik ze voor het avondeten, gevuld met kip, rauwkost, cheddar en een zelfgemaakt sausje! Een topper van een maaltijd!
Lees Verder

Glutenvrije Tijgerbollen

Check deze mooierds dan! Tijgerbollen maar dan glutenvrij! Die heb ik zelf nog nergens gezien. 1 van de favoriete broodjes van Ayman waar hij graag van genoot. Ik bakte deze voor hem als verrassing voor op de vrijdagmiddag wanneer hij vroeg uit school komt. Hij heeft gesmuld! De bollen zijn snel gemaakt en het tijgerpapje is ook super simpel om te maken. Probeer jij ze ook gauw uit?
Lees Verder

Zachte Gehaktbroodjes

Deze glutenvrije zachte gehaktbroodjes maakte ik een tijd geleden voor bij de soep. Heerlijk gevuld en lekker zacht. Je kunt ze vullen met wat jij lekker vindt en ook kruiden hoe jij het graag wil. Moeilijk zijn ze niet te maken, vooral met de how to video die ik erbij heb gezet! Heel veel succes met bakken!
Lees Verder

Glutenvrije Sfens

Gister kwamen we met de familie bij elkaar en maakte ik deze heerlijke glutenvrije sfens voor de brunch Sfens is een Marokkaanse donut die veel weg heeft van een Hollandse oliebol, alleen nog luchtiger en licht. Vaak eten Marokkanen dit bij het weekendontbijt, lunch of brunch en ook op feestdagen! Lekker met een glaasje muntthee. Ayman heeft er van genoten en de rest ook...niemand die door had dat het glutenvrij was🤗 Hoor de crisp een in de video 🙂
Lees Verder

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief