Cakes en cupcakes

Chocoladecake

Nog een pareltje van een chocoladecake uit mijn glutenvrije keuken! Heerlijk zacht en niet al te zoet en zo op tafel. Serveer het gerust voor je bezoek die gewoon gluten mogen eten, want je proeft geen verschil! Heerlijk luchtig en zacht, zelfs de volgende dag! Bak jij hem ook?! Je krijgt er geen spijt van!
Lees VerderChocoladecake

Marble Cake

Een heerlijke luchtige zachte marble cake. 2 smaken in 1. Deze cake hapt zo snel weg dat je bijna aan 1 plak niet genoeg hebt. Maak van dit recept ook eens een heerlijk biscuit voor een taart. Met de nutrifree Dolci maak je een luchtige cake wat veel weg heeft van een biscuit! Deel je jouw bakkunsten ook in de groep van glutenvrije genieten met ouafae op facebook!
Lees VerderMarble Cake

Glutenvrije Marokkaanse pancakes

Ayman is op vrijdag altijd vroeg uit school en vroeger gingen we langs de bakker om vers "speciaal" brood te kopen voor de lunch. Dat was onze traditie, na een week ploeteren op school. Na de diagnose kon dat niet meer, dus maakte ik vrijdag altijd zelf iets lekkers. Deze week waren er een aantal bio producten te koop bij de Lidl. Ik kochte o.a. de maisgries. Maisgries gebruik ik regelmatig om broodjes mee te bestrooien. Dit zorgt voor een heerlijke knapperige korst. Vandaag maakte ik daarmee in combinatie met o.a. de rijstmeel van Allergento deze Marokkaanse pancakes van. Deze zijn heerlijk zacht en luchtig en geheel ei en koemelkvrij! Bak jij ze ook? Ze staan namelijk binnen een handomdraai op tafel!
Lees VerderGlutenvrije Marokkaanse pancakes

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief