Glutenvrije Brosse Custardkoekjes
Aantal
30
StuksBereidingstijd
15
minutesBaktijd
12
minutesIngrediËnten
170 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur
60 gram poedersuiker
60 gram custardpoeder
190 gram universele mix van schär
1/2 theelepel bakpoeder
1 zakje vanillesuiker
Snufje zout
Bereidingswijze
- Verwarm oven voor op 170C
Klop de boter los samen met de poedersuiker en vanillesuiker
Voeg de rest vd ingrediënten toe en kneed tot een deegbal - Maak bolletjes van ongeveer 15 gram per stuk en rol tot een mooi bolletje
Leg ze verspreid op een bakplaat bekleed met bakpapier
Druk met de achterkant van een vork de koekjes plat - Zorg dat er wat ruimte tussen de koekjes zitten
Bij mij paste alles op 1 bakplaat
Bak goudbruin in 12 a 15 min - Succes!
Groetjes Ouafae