Glutenvrije Chocoladekoekjes
Aantal
33
stuksBereidingstijd
15
minutesBaktijd
15
minutesIngrediënten
150 gram margarine of roomboter op kamertemperatuur
1 Ei L
60 gram poedersuiker
3 gram bakpoeder
snufje zout
8 gram cacaopoeder (1 eetlepel)
1 zakje vanillesuiker
80 gram gesmolten melkchocolade
280 gram Classicmeel van Allergento Of ander glutenvrij meel
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180 C
Mix met een garde alle ingrediënten samen behalve het meel - Voeg dan het meel toe en roer met een pollepel en daarna met de hand tot een samenhangend deeg (gebruik een plastic handschoen)
- Draai bolletjes ter grootte van een walnoot
Leg ze op een bakplaat met 3 cm ruimte ertussen. - Bak de koekjes op 180C
- Na 5 min baktijd druk je de koekjes met de achterkant van een lepel iets plat
Bak ze verder voor 8 a 10 minuten - Laat de koekjes afkoelen
- Succes!
Groetjes Ouafae