Glutenvrije Croutons

Heerlijk zelfgemaakte croutons! Zo gemaakt en super lekker! Heb je wat brood wat oud begint te worden, of een brood zoals ik dat een keer niet zo goed gelukt is? Gooi het dan niet weg, maar snijd het in stukjes en bak er heerlijke croutons van voor bij soep!

Glutenvrije Croutons

Prep time

10

minutes
Baktijd

10

minutes

Ingrediënten

  • Oud brood

  • Zwarte peper

  • Zeezout

  • Knoflookpoeder

  • Italiaanse kruiden

  • 60 ml olijfolie

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 200 C.
    Snijd het brood in blokjes
  • Breng op smaak met de kruiden en giet de olijfolie erbij, hussel het samen
  • Leg een vel bakpapier op een bakplaat en giet de broodstukjes hierop
  • Verspreid goed met een lepel en bak voor ongeveer 10 min tot ze goudbruin zijn

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief