Glutenvrije Groentesoep
Aantal
5
personenPrep time
10
minutesKooktijd
20
minutesIngrediËnten
1 zak fijne soepgroenten
100 gram rijstnoedels
2 groentebouillon blokjes
1 rundboullionblokje
Wat komijnpoeder, zwarte peper, zout, paprikapoeder
1.7 liter gekookt water
350 gram gehakt
Bereidingswijze
- Meng het gehakt met de kruiden en draai balletjes
Alles de soep begint te koken kun je de balletjes toevoegen.
Laat 15 a 20 min rustig koken en klaar is je soep - Giet het gekookte water in de pan en voeg daar de boullionblokjes aan toe en laat het even smelten
- Voeg de soepgroenten toe en de balletjes en laat rustig koken voor 15 a 20 minuten
- Voeg in de laatste minuten de rijstnoodles toe en zet het vuur uit. De noedels worden dan vanzelf gaar
- Eet smakelijk!
Groetjes Ouafae