Glutenvrije Hartige Omelet
Aantal
1
stukBereidingstijd
15
minutesIngrediënten
1 ei
85 gram (lactose vrije) melk
1 eetlepel zonnebloemolie
1 theelepel bakpoeder
3 takjes platte peterselie (fijngeknipt)
50 gram geraspte kaas
35 gram Turkse fetakaas (fijn gekruimeld)
1/2 lente ui geknipt of fijngesneden in ringetjes
4 ruim volle eetlepels Schär Bröt mix
Kruiden naar smaak: zout, paprikapoeder, snufje zwarte peper, beetje chilivlokken
- Extra
een koekenpan 26 cm
zonnebloem olie om in te vetten
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten met elkaar met een garde
- Warm een koekenpan op en vet het licht in met wat zonnebloemolie
- Giet het beslag erin en strijk uit met de achterkant van een lepel of een spatel tot de hele bodem bedekt is
- Bak tot de onderkant goudbruin is en keer om met behulp van een bakspaan, laat ook de andere kant goudbruin worden
- Succes en eetsmakelijk!
Groetjes Ouafae
Notes
- voeg groente toe naar keus, wil je de omelet nog gezonder maken
- Voeg kruiden toe naar wens, die je lekker vindt voor variatie in smaak
- Voeg stukjes vleeswaren toe indien gewenst