Glutenvrije Hartige Omelet

Heb jij ook weleens behoefte aan iets anders dan glutenvrij brood? Probeer dan eens deze heerlijke hartige omelet. Net een omelet maar dan iets steviger vanwege het beetje glutenvrij meel wat ik heb toegevoegd. Het eet zo weg en smaakt heerlijk licht. Je kunt er eindeloos mee varieren als het gaat om de smaak, voeg gewoon toe wat jij lekker vindt; kruiden, groenten, vleeswaar, noem maar op! Leuke bijkomstigheid....het staat binnen 10-15 minuten op tafel! Heerlijk voor het ontbijt of een snelle lunch.

Glutenvrije Hartige Omelet

Recipe by Ouafae
Aantal

1

stuk
Bereidingstijd

15

minutes

Ingrediënten

  • 1 ei

  • 85 gram (lactose vrije) melk

  • 1 eetlepel zonnebloemolie

  • 1 theelepel bakpoeder

  • 3 takjes platte peterselie (fijngeknipt)

  • 50 gram geraspte kaas

  • 35 gram Turkse fetakaas (fijn gekruimeld)

  • 1/2 lente ui geknipt of fijngesneden in ringetjes

  • 4 ruim volle eetlepels Schär Bröt mix

  • Kruiden naar smaak: zout, paprikapoeder, snufje zwarte peper, beetje chilivlokken

  • Extra
  • een koekenpan 26 cm

  • zonnebloem olie om in te vetten

Bereidingswijze

  • Meng alle ingrediënten met elkaar met een garde
  • Warm een koekenpan op en vet het licht in met wat zonnebloemolie
  • Giet het beslag erin en strijk uit met de achterkant van een lepel of een spatel tot de hele bodem bedekt is
  • Bak tot de onderkant goudbruin is en keer om met behulp van een bakspaan, laat ook de andere kant goudbruin worden
  • Succes en eetsmakelijk!
    Groetjes Ouafae

Notes

  • voeg groente toe naar keus, wil je de omelet nog gezonder maken
  • Voeg kruiden toe naar wens, die je lekker vindt voor variatie in smaak
  • Voeg stukjes vleeswaren toe indien gewenst

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief