Glutenvrije Kaneel Gribia’s
Aantal
32
stuksBereidingstijd
15
minutesBaktijd
20
minutesIngrediënten
1 ei M
snufje zout
1 zakje vanillesuiker
75 gram suiker
75 gram zonnebloemolie
60 gram maizena
160 gram rijstmeel
50 gram water
4 gram bakpoeder (ongeveer 3 theelepels)
1 theelepel kaneel
- extra
Hele amandelnoten of andere nootsoort
poedersuiker
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 C
- Klop het ei met zout, vanillesuiker, suiker goed luchtig, voeg dan de olie toe en klop nogmaals goed luchtig, daarna het water en weer kloppen
- Voeg de meelsoorten, kaneel en bakpoeder toe en meng tot een deegbal
- Maak bolletjes ter grote van een walnoot en leg deze verspreid over een bakplaat bekleed met bakpapier. Druk in elk koekje diep een noot naar keuze
- Bak de koekjes tot ze goudbruin zijn in ongeveer 15 a 20 minuten
- Laat de koekjes afkoelen en rol ze daarna door de poedersuiker