Glutenvrije Kipcorn
Aantal
24
stuksBereidingstijd
45
minutesIngrediënten (gebruik het recept van de frikandellen
https://glutenvrijgenietenmetouafae.nl/glutenvrije-frikandellen/
3 losgeklopte eieren M
Een schaaltje panko (zelfgemaakt) https://glutenvrijgenietenmetouafae.nl/glutenvrije-panko/ of glutenvrije cornflakes en glutenvrije paneermeel
Schaaltje universele glutenvrije meel
Bereidingswijze
- Maak het frikandellenvlees deeg klaar volgens recept en doe in een spuitzak
- Knip een grote punt af en spuit 24 reepjes, vries een uur in zodat ze stevig worden
- Klop de eieren los en haal de reepjes vlees door de glutenvrije meel. Bedek ze goed!
- Haal ze vervolgens door het ei en dan door de panko. Heb je geen panko maal dan glutenvrije cornflakes grof/fijn of gebruik glutenvrije paneermeel
- Frituur direct of vries ze in voor later