Glutenvrije Köfterolletjes

Deze heerlijke köfterolletjes (gehaktrolletjes) zijn heerlijk opgebakken in een koekenpan. Snel gemaakt en heerlijk van smaak. Het bazlama (platte naanbrood) komt in mijn boek en is heerlijk voor erbij. Je kunt deze broden ook heerlijk vullen of beleggen met sla/tomaat/pepers en saus en oprollen. Zo heb je een gemakkelijke maaltijd en kun jij lekker genieten van het zonnetje buiten!

Glutenvrije Köfterolletjes

Recipe by Ouafae
Aantal

5

Personen
Bereidingstijd

20

minutes

Ingrediënten

  • 750 gram rundergehakt

  • 4 eetlepels glutenvrije panko of paneermeel

  • 1 eetlepel maismeel

  • rasp van 1 ui

  • 2 eetlepels tomatenpuree

  • 1 theelepel sambal

  • 2 theelepel gehaktkruiden (Marokkaanse winkel)

  • 1 theelepel ras al hanoet (rode variant)

  • 1/2 theelepel zwarte peper

  • 2 theelepels paprikapoeder

  • 2 theelepels komijnpoeder

  • 1/2 theelepel cayennepeper

  • Half bosje platte peterselie

  • 5 eetlepels zonnebloemolie

  • zout

  • Extra
  • Spuitzak

  • Milde pepers gebakken in een beetje olie

Bereidingswijze

  • Kneed alle ingrediënten goed met elkaar en laat een aantal uur marineren
  • Doe het gehaktmengsel in een spuitzak en knip een grote punt af
  • Spuit op een grote dienblad of bakplaat lange rolletjes
  • Bak ze mooi aan alle kanten in een koekenpan
  • Serveer ze met plat glutenvrij brood, sla en rauwkost en saus naar smaak
  • Ik bakte er ook wat milde pepers bij die ik ook op de köftes legde

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief