Glutenvrije Köfterolletjes
Aantal
5
PersonenBereidingstijd
20
minutesIngrediënten
750 gram rundergehakt
4 eetlepels glutenvrije panko of paneermeel
1 eetlepel maismeel
rasp van 1 ui
2 eetlepels tomatenpuree
1 theelepel sambal
2 theelepel gehaktkruiden (Marokkaanse winkel)
1 theelepel ras al hanoet (rode variant)
1/2 theelepel zwarte peper
2 theelepels paprikapoeder
2 theelepels komijnpoeder
1/2 theelepel cayennepeper
Half bosje platte peterselie
5 eetlepels zonnebloemolie
zout
- Extra
Spuitzak
Milde pepers gebakken in een beetje olie
Bereidingswijze
- Kneed alle ingrediënten goed met elkaar en laat een aantal uur marineren
- Doe het gehaktmengsel in een spuitzak en knip een grote punt af
- Spuit op een grote dienblad of bakplaat lange rolletjes
- Bak ze mooi aan alle kanten in een koekenpan
- Serveer ze met plat glutenvrij brood, sla en rauwkost en saus naar smaak
- Ik bakte er ook wat milde pepers bij die ik ook op de köftes legde