Glutenvrije Pancakes
Aantal
16
stuksBereidingstijd
30
minutesIngrediënten
2 eieren M
60 gram suiker
300 gram karnemelk
220 gram Schär kuchen und kekse
Zakje vanillesuiker
20 gram gesmolten (room)boter
1 dessertlepel bakpoeder
Bereidingswijze
- Klop de eieren met een garde samen met de suiker en vanillesuiker en voeg de karnemelk toe
- Zeef een deel van het meel erop en roer met een garde, voeg vervolgens de rest van het meel toe
- Voeg daarna de gesmolten boter toe en klop weer door. Als laatste voeg je de bakpoeder toe en klop je het tot een luchtig geheel
- Warm een koekenpan op en schep steeds met een ijslepel 3 hoopjes met voldoende ruimte tussen elk. Smeer het iets uit tot een mooie cirkel met de achterkant van een eetlepel. Bak op middelmatig vuur
- Wanneer de onderkant goudbruin is, draai je de pancake op. Bak tot de andere kant ook goudbruin is geworden
- Serveer met honing en vers fruit
Graag de lekkere recepten in mijn mail.box
U bent geregistreerd.
Hoi Delphina,
Is het je gelukt om inschrijven voor de nieuwsbrief? Deze vind je op de homepage, helemaal onderaan
Hii! Kan je de schar kuchen and kekae meel met een andere (schar) meel vervangen? Bijv de patisserie meel soort? Kuchen en kekse is niet verkrijgbaar waar ik ben helaas
Salamoe alaikoem Najat,
Kuchen und kekse meel is de patisserie meel van Schär. Ik ben niet bekend met andere patisserie meel van Schär. Dus ben heel benieuwd welke zak je bedoeld. Je kunt zeker ook andere meelsoorten gebruiken hoor. Bv Nutrifree, of schar bröt. Freee zou je ook nog kunnen proberen maar daar heb ik geen ervaring mee met pancakes. Let wel op de hoeveelheid vocht. VOor elk meelsoort kan dat net iets anders zijn. De ene mix heeft meer dan de ander nodig. Succes
Salaam! Dank je wel voor je snelle reactie! Het heet Mix C Patisserie maar jouw reactie lezende is het hoogstwaarschijnlijk dezelfde meelsoort onder een andere naam (woon in het buitenland). Ik ga het proberen! Dank je wel :)))
Graag gedaan hoor! Dan is het idd waarschijnlijk de kuchen und kekse (rode verpakking)