Glutenvrije Pannekoeken
Aantalstuks
Bereidingstijd
30
minutesIngrediënten
140 gram Schär Kuchen und kekse
1 eetlepel suiker
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
2 eetlepel zonnebloem olie
snuf zout
snuf kaneel
400 ml karnemelk
1 dessertlepel bakpoeder
- Extra
Roomboter
pannekoekenpan
siliconen bakkwast en garde
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten bij elkaar en daar op de melk. Mix met een handmixer of garde tot een mooi beslag
- Het beslag kan iets dik zijn, maar meer melk toevoegen zorgt ervoor dat je pannekoeken vochtig blijven van binnen.
- Doe een lepel beslag in een koekenpan waarin je boter hebt laten smelten en spreid het uit door ronddraaiende bewegingen te maken. Lukt dit niet over de gehele pan, gebruik dan een siliconen bakkwast en smeer het uit over de gehele oppervlakte. Bak aan beide kanten goudbruin
- Werk het beslag af