Glutenvrije Pannenkoeken

Ik had nog een halve pak karnemelk staan dus dacht ik laat ik daar eens pannenkoeken van maken. Daarvoor gebruikte ik de Schär Kuchen und kekse. Hele lekkere pannenkoeken zijn daar uit gekomen. Wel wat minder makkelijk uitvloeibaar, dus daarvoor gebruikte ik een bakkwast om snel uit te smeren. Het resultaat mag er wezen en Ayman heeft weer lekker gesmuld! Heb je geen kant en klare mix in huis, probeer dan vooral dit recept een keer

Glutenvrije Pannekoeken

Recipe by Ouafae
Aantalstuks
Bereidingstijd

30

minutes

Ingrediënten

  • 140 gram Schär Kuchen und kekse

  • 1 eetlepel suiker

  • 1 zakje vanillesuiker

  • 2 eieren

  • 2 eetlepel zonnebloem olie

  • snuf zout

  • snuf kaneel

  • 400 ml karnemelk

  • 1 dessertlepel bakpoeder

  • Extra
  • Roomboter

  • pannekoekenpan

  • siliconen bakkwast en garde

Bereidingswijze

  • Meng alle ingrediënten bij elkaar en daar op de melk. Mix met een handmixer of garde tot een mooi beslag
  • Het beslag kan iets dik zijn, maar meer melk toevoegen zorgt ervoor dat je pannekoeken vochtig blijven van binnen.
  • Doe een lepel beslag in een koekenpan waarin je boter hebt laten smelten en spreid het uit door ronddraaiende bewegingen te maken. Lukt dit niet over de gehele pan, gebruik dan een siliconen bakkwast en smeer het uit over de gehele oppervlakte. Bak aan beide kanten goudbruin
  • Werk het beslag af

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief