Glutenvrije Pindabonbons

Heb jij nog een stuk cake over en is deze net te droog geworden om op te eten? Gooi het dan niet weg, maar maak daarmee deze heerlijke pindabonbons. De smaak van deze bonbon doet me echt denken aan het eten van een snicker! Probeer het maar eens uit! Maar wees gewaarschuwd, je blijft ervan eten!

Glutenvrije pindabonbons

Recipe by Ouafae
Porties

70

porties
Bereidingstijd

1

hour 
Koeltijd

1

hour 

Ingredienten

  • Halve glutenvrije tulband cake of ieder andere glutenvrije cake

  • 150 gram mascarpone

  • 200 gram fijngemalen pinda’s

  • 2 eetlepels bebogeen caramel pasta

  • Garnering
  • 400 gram melkchocolade of andere naar keus

  • 100 gram grofgemalen pinda’s voor het bestrooien

WERKWIJZE

  • Kruimel de cake fijn
  • Doe de mascarpone erbij en de caramalpasta
  • Kneed het tot een bal
  • Maak eerst met een ijslepel een grote bal en snijd deze in 4 stukken.
  • Nu kan je balletjes draaien ter grote van een hazelnoot
  • Bewaar de balletjes een uur in de vriezer
  • Doop ze dan in de gesmolten chocola en bestrooi met gemalen pinda’s
  • Laat ze uitharden. Dit gaat best snel aangezien de balletjes in de vriezer hebben gelegen.

    Details

    Servings
    Prep time
    Cooking time
    Calories

    De lekkerste recepten gratis in je mailbox

    Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    De lekkerste recepten gratis in je mailbox

    Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief