Glutenvrije pindabonbons
Porties
70
portiesBereidingstijd
1
hourKoeltijd
1
hourIngredienten
Halve glutenvrije tulband cake of ieder andere glutenvrije cake
150 gram mascarpone
200 gram fijngemalen pinda’s
2 eetlepels bebogeen caramel pasta
- Garnering
400 gram melkchocolade of andere naar keus
100 gram grofgemalen pinda’s voor het bestrooien
WERKWIJZE
- Kruimel de cake fijn
- Doe de mascarpone erbij en de caramalpasta
- Kneed het tot een bal
- Maak eerst met een ijslepel een grote bal en snijd deze in 4 stukken.
- Nu kan je balletjes draaien ter grote van een hazelnoot
- Bewaar de balletjes een uur in de vriezer
- Doop ze dan in de gesmolten chocola en bestrooi met gemalen pinda’s
- Laat ze uitharden. Dit gaat best snel aangezien de balletjes in de vriezer hebben gelegen.
Details
Servings
Prep time
Cooking time
Calories