Glutenvrije Rozetkoekjes
Aantal stuks
20
servingsBereidingstijd
15
minutesBaktijd
10
minutesIngrediËnten
80 gram zachte roomboter
50 gram poedersuiker
60 gram schär kuchen und kekse
85 gram Classic meel van Allergento (vervanger Freee of rijstmeel)
Halve theelepel vanille extract
20 gram losgeklopte ei
1/2 eetlepel melk
Snuf zout
- Extra
Sprinkels
50 gram melk chocolade Au bain marie gesmolten
50 gram pure chocolade Au bain marie gesmolten
1 theelepel zonnebloemolie
Bereidingswijze
- Klop de boter samen met de poedersuiker zacht tot het wit kleurt
- Voeg het zout en het ei toe en klop tot het volledig is opgenomen.
- Voeg de vanille toe en de melk. Klop nog even door.
- Voeg de meelsoorten erbij en meng het samen met een spatel
- Doe het deeg in een spuitzak met spuitmondje
- Spuit rozetjes op een bakplaat met bakpapier
- Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 170C voor 10 a 12 minuten tot ze goudbruin zijn. Hoe langer je ze bakt hoe lekker knapperiger ze worden
- Laat de koekjes goed afkoelen en smelt de chocolade
- Doop het uiteinde in de chocola en strooi er wat sprinkels over. Laat de chocolade uitharden.
- Succes!
Groetjes Ouafae
Recipe video
Notes
- Bewaar de koeken in een luchtdichte vershouddoos