Glutenvrije Rozetkoekjes

Wil jij een heerlijk bros koekje op tafel zetten? Maak dan eens deze lekkere rozetkoekjes. Ze zijn zo gebakken en ook zo weer op!

Glutenvrije Rozetkoekjes

Aantal stuks

20

servings
Bereidingstijd

15

minutes
Baktijd

10

minutes

IngrediËnten

  • 80 gram zachte roomboter

  • 50 gram poedersuiker

  • 60 gram schär kuchen und kekse

  • 85 gram Classic meel van Allergento (vervanger Freee of rijstmeel)

  • Halve theelepel vanille extract

  • 20 gram losgeklopte ei

  • 1/2 eetlepel melk

  • Snuf zout

  • Extra
  • Sprinkels

  • 50 gram melk chocolade Au bain marie gesmolten

  • 50 gram pure chocolade Au bain marie gesmolten

  • 1 theelepel zonnebloemolie

Bereidingswijze

  • Klop de boter samen met de poedersuiker zacht tot het wit kleurt
  • Voeg het zout en het ei toe en klop tot het volledig is opgenomen.
  • Voeg de vanille toe en de melk. Klop nog even door.
  • Voeg de meelsoorten erbij en meng het samen met een spatel
  • Doe het deeg in een spuitzak met spuitmondje
  • Spuit rozetjes op een bakplaat met bakpapier
  • Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 170C voor 10 a 12 minuten tot ze goudbruin zijn. Hoe langer je ze bakt hoe lekker knapperiger ze worden
  • Laat de koekjes goed afkoelen en smelt de chocolade
  • Doop het uiteinde in de chocola en strooi er wat sprinkels over. Laat de chocolade uitharden.
  • Succes!
    Groetjes Ouafae

Recipe video

Notes

  • Bewaar de koeken in een luchtdichte vershouddoos

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief