Glutenvrije Vis Aardappelschotel

Heb jij niet veel tijd om te koken, of heb je kinderen die lastige eters zijn? Maak dan deze heerlijke makkelijke ovenschotel met glutenvrije vissticks, brocceli en heerlijke zelfgemaakte kaassaus. Om je vingers bij op te likken!

Glutenvrije Vis Aardappelschotel

Recipe by Ouafae
Servings

5

Personen
Bereidingstijd

10

minutes
Kooktijd

25

minutes

Ingredi√čnten

  • Voor de schotel
  • Glutenvrij vissticks

  • Aardappels

  • Stronk brocceli

  • flinke klont Boter

  • Voor de kaassaus
  • 500 ml gekookt water

  • 1 blokje tuinkruidenboullioun

  • Half zakje geraspte kaas

  • Zout
    Zwarte peper

  • Fijngeknipte bieslook

  • 2 theelepels mosterd

  • 35 gram roomboter

  • 1.5 eetlepel maizena

  • Extra voor garnering
  • Geraspte kaas

  • Gedroogde peterselie

Bereidingswijze

  • Schil en kook de aardappels tot ze gaar ze zijn met een beetje zout
  • Bak de vissticks in de oven zoals vermeld staat op de verpakking
  • Snijd de broccoli in stronkjes en stoom ze in 8 min gaar
  • Maak in tussen de kaassaus
    Kook water en doe 500 ml in een maatbeker. Voeg daar het boullionblokje toe en roer tot het gesmolten is. Smelt de boter en doe daar de maizena bij roerbak een minuut. Giet langzaam alroerend de boullion toe. Roer goed door. Voeg de kaas en mosterd toe en wat zout en peper en als laatste de bieslook. Kook even op zacht vuur tot de kaas gesmolten is en de saus iets is ingedikt.
  • Wanneer de aardappels gaar zijn giet je deze af. Houd nog wel wat kookvocht om te stampen samen met een flinke klont boter
  • Neem een ovenschaal en doe daar de aardappelpuree in en strijk glad.
    Op de puree de vissticks verdelen en daarop de broccoli
    Verdeel de kaassaus over je schotel en strooi er wat geraspte kaas op en strooi er wat peterselie op.
  • Zet voor 5 minuten onder de grill
  • Eet smakelijk en succes!
    Groetjes Ouafae

Notes

  • Schotel is succes gegarandeerd bij de kleine moeilijke etersūü§óūü§©

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief