Glutenvrije Zwarte bonen brownies
Porties
18
portiesVoorbereide tijd
10
minutesKooktijd
20
minutesIngredients
400 g zwarte bonen in blik
225 g medjouldadel
3 middelgroot ei
75 g cacaopoeder
1 tl bakpoeder
50 g kokosolie
2 tl vanille-extract
60 g gezouten pecannoten
Directions
- Verhit de oven voor op 200 °C Doe ondertussen de zwarte bonen in een vergiet. Spoel met koud stromend water, laat uitlekken en dep goed droog Ontpit de medjouldadels en snijd in stukken. Hak de pecannoten grof.
- Doe alle ingrediënten behalve de pecannoten in een kom en pureer met een staafmixer glad. Hak de pecannoten en schep de helft erdoor. Bekleed de bakvorm met bakpapier, verdeel het mengsel erover en strijk glad. Bestrooi met de rest van de pecannoten en druk ze en beetje in. Bak in het midden van de oven in 15-20 min gaar. Laat helemaal afkoelen.