Hartige ontbijtkrans

IPerfect is deze hartige ontbijtkrans voor een laat ontbijt, lunch of brunch. Gemaakt met mijn zelfgemaakte glutenvrije bladerdeeg.

Hartige ontbijtkrans

Recipe by Ouafae
Porties

6

porties
Voorbereide tijd

30

minutes
Kooktijd

40

minutes

Ingredienten

  • 6 punten glutenvrij bladerdeeg

  • 5 eieren losgeklopt met zwarte peper en Keltische zeezout, beetje zonnebloemolie en opbakken tot roereieren, leg dit apart in een schaal

  • Salami (Turkse sucuk) in blokjes bak deze in dezelfde koekenpan waar je de eieren in hebt gebakken tot ze een kleurtje krijgen.

  • Wat geraspte kaas

  • Gedroogde peterselie

  • Eventueel naar smaak wat lenteui in dunne stukjes

  • Extra :
    1 losgeklopt ei Sesamzaad

WERKWIJZE

  • Verdeel de plakjes bladerdeeg in een cirkel, laat de uiteinden iets overlappen zodat het 1 geheel wordt. De punt vd driehoek naar boven.
  • Verdeel het roerei in een cirkel op het breedste gedeelte
    En daarop de sucuk en daarop geraspte kaas en lente ui en gedroogde peterselie
  • Vouw dan de punten naar binnen.
    Smeer de bovenkant in met een losgeklopt ei en strooi er wat sesamzaad over
  • Bak in de oven op 200c tot de krans goudbruin is en goed gaar is.
  • Eet smakelijk
    Groetjes Ouafae

    De lekkerste recepten gratis in je mailbox

    Vul hieronder uw e-mailadres in om u te abonneren op onze nieuwsbrief

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    De lekkerste recepten gratis in je mailbox

    Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief