IPerfect is deze hartige ontbijtkrans voor een laat ontbijt, lunch of brunch. Gemaakt met mijn zelfgemaakte glutenvrije bladerdeeg.
Hartige ontbijtkrans
Porties
6
portiesVoorbereide tijd
30
minutesKooktijd
40
minutesIngredienten
6 punten glutenvrij bladerdeeg
5 eieren losgeklopt met zwarte peper en Keltische zeezout, beetje zonnebloemolie en opbakken tot roereieren, leg dit apart in een schaal
Salami (Turkse sucuk) in blokjes bak deze in dezelfde koekenpan waar je de eieren in hebt gebakken tot ze een kleurtje krijgen.
Wat geraspte kaas
Gedroogde peterselie
Eventueel naar smaak wat lenteui in dunne stukjes
- Extra :
1 losgeklopt ei Sesamzaad
WERKWIJZE
- Verdeel de plakjes bladerdeeg in een cirkel, laat de uiteinden iets overlappen zodat het 1 geheel wordt. De punt vd driehoek naar boven.
- Verdeel het roerei in een cirkel op het breedste gedeelte
En daarop de sucuk en daarop geraspte kaas en lente ui en gedroogde peterselie - Vouw dan de punten naar binnen.
Smeer de bovenkant in met een losgeklopt ei en strooi er wat sesamzaad over - Bak in de oven op 200c tot de krans goudbruin is en goed gaar is.
- Eet smakelijk
Groetjes Ouafae