Recipes

Macaroon I love ice cream bear claw icing jelly beans jelly-o gingerbread cookie. Tootsie roll gummi bears liquorice brownie candy canes candy canes I love soufflé bear claw.

Glutenvrije Koekjesmeelmix

Glutenvrije meelmix speciaal voor koekjes bakken! Zit niet vast aan een commerciële meelmix maar stel samen je eigen meelmix samen. Ik gebruikte deze o.a. voor de glutenvrije ferrero-koeken ! Prima te gebruiken als 1 op 1 vervanger in recepten waar je glutenvolle meel voor moet gebruiken.
Lees VerderGlutenvrije Koekjesmeelmix

Appel kruimelkoek

Appel kruimelkoeken, wie kent ze niet! Glutenvrij is het vaak een hoopje kruimels op je bord voordat het je mond bereikt. Maar met dit recept zeker niet! Een heerlijke vaste koek, maar toch zacht en smeuïg met een laagje gezoete appel ertussen. Blijf nog een paar dagen heerlijk. Super benieuwd wat jullie ervan vinden, wij hebben in ieder geval gesmuld! Veel bakplezier weer! Groetjes Ouafae
Lees VerderAppel kruimelkoek

Kaas uien broodjes

Mis je iets voor bij de soep of borrel nu je glutenvrij eet? Geen probleem met deze meest heerlijke en luchtige kaas uienbroodjes. Ze zijn zo licht wanneer je ze optilt en vol van smaak! Ook zoals jullie gewend zijn met mijn recepten, in een mum van tijd gemaakt. Ik had geen zin om mijn handmixer of standmixer tevoorschijn te halen dus gebruikte ik een pollepel. Dit ging prima want dit leverde ook een super goed resultaat op! Dus geen juiste apparaat in huis? Geen paniek, pak gewoon een pollepel uit je keukenla! Succes met bakken weer! Groetjes Ouafae
Lees VerderKaas uien broodjes

Chocoladecake

Nog een pareltje van een chocoladecake uit mijn glutenvrije keuken! Heerlijk zacht en niet al te zoet en zo op tafel. Serveer het gerust voor je bezoek die gewoon gluten mogen eten, want je proeft geen verschil! Heerlijk luchtig en zacht, zelfs de volgende dag! Bak jij hem ook?! Je krijgt er geen spijt van!
Lees VerderChocoladecake

Bruine Triangelbroodjes

Toen ik de witte triangelbroodjes aan het maken was, dacht ik waarom niet ook lekkere bruine, boordevol vezels? Even een uitprobeersel wat heerlijk is geworden. Vond ze wel wat platter dan de witte, maar het deeg was ook wat dunner dan de witte, omdat ik mijn water hoeveelheid heb verhoogd ivm de extra toegevoegde havervlokken en lijnzaad. Denk dat het achteraf niet nodig was, maar moet zeggen, het heeft me wel heerlijke zachte volkoren broodjes opgeleverd. De geur die mij tegemoet kwam toen ik de broodjes uit de oven haalde, is te omschrijven als het volkorenbrood wat we gewend zijn uit de glutenvolle tijden. Heerlijk! En ook zoals de witte triangelbroodjes zijn deze ook super eenvoudig te maken en ook binnen 1,5 uur op tafel! Ik kan geen reden of obstakel noemen die je tegen zouden houden om deze te bakken! Zo easy! Tot snel weer! Groetjes Ouafae
Lees VerderBruine Triangelbroodjes

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief