Toen ik de witte triangelbroodjes aan het maken was, dacht ik waarom niet ook lekkere bruine, boordevol vezels? Even een uitprobeersel wat heerlijk is geworden. Vond ze wel wat platter dan de witte, maar het deeg was ook wat dunner dan de witte, omdat ik mijn water hoeveelheid heb verhoogd ivm de extra toegevoegde havervlokken en lijnzaad. Denk dat het achteraf niet nodig was, maar moet zeggen, het heeft me wel heerlijke zachte volkoren broodjes opgeleverd. De geur die mij tegemoet kwam toen ik de broodjes uit de oven haalde, is te omschrijven als het volkorenbrood wat we gewend zijn uit de glutenvolle tijden. Heerlijk! En ook zoals de witte triangelbroodjes zijn deze ook super eenvoudig te maken en ook binnen 1,5 uur op tafel! Ik kan geen reden of obstakel noemen die je tegen zouden houden om deze te bakken! Zo easy!
Tot snel weer!
Groetjes Ouafae
Lees VerderBruine Triangelbroodjes