Benodigdheden

1,5 stuks courgette

1 rode paprika

1 ui

1 volle eetlepel tomatenpuree

1 groente of kipbouillonblokje

Kruiden: beetje zout, 1 theelepel paprikapoeder, 1/2 theelepel zwarte peper, snufje chilivlokken

scheutje zonnebloemolie

Bereidingswijze

  1. Snijd de paprika en ui in fijne blokjes en fruit aan in een hapjespan met wat olie
  2. Snijd de courgette door de helft en dan weer door de helft en snijd in grove stukken
  3. Voeg de tomatenpuree aan de ui en paprika, wanneer deze glazig zijn en de kruiden en het bouillonblokje en bak iets door
  4. Voeg dan de stukken courgette toe en bak kort mee op zacht vuur
  5. Kook wat water en schenk dit over de courgette totdat de courgette onderligt
  6. Laat op middelmatig vuur koken tot de courgette gaar is, proef het zout en voeg eventueel wat toe
  7. Serveer met rijst of Turkse rijst

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten