Benodigdheden

250 gram noten en zaden naar keus Snufje zout

15 gram glutenvrije haverpops AH

80 gram gedroogd fruit naar keuze

130 gram honing

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 165C. Doe alle noten en zaden in een koekenpan en rooster ze al roerend goudbruin
  2. Laat iets afkoelen en maal de noten fijn/grof
  3. Doe de noten in een kom en doe daar de haverpops bij en de honing en het zout
  4. Roer goed door elkaar en neem een ovenschaal van ongeveer 16.5 bij 27 cm Bekleed met bakpapier
  5. Giet het notenbeslag in je vorm en Druk goed stevig aan met een natte lepel
  6. Bak op 165C voor 18 a 20 min tot de randen goudbruin kleuren
  7. Laat goed afkoelen in de vorm
  8. Smelt wat chocola en doe het in een boterhamzakje. Knip de punt eraf en versier de bovenkant
  9. Wanneer de chocolade hard is geworden (versnel eventueel het proces door de koek even in de vriezer of koelkast te zetten
  10. Haal de koek uit de vorm en snijd er vierkantjes uit

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten