Benodigdheden

Voor de schotel

Glutenvrij vissticks

Aardappels

Stronk brocceli

flinke klont Boter

Voor de kaassaus

500 ml gekookt water

1 blokje tuinkruidenboullioun

Half zakje geraspte kaas

Zout/zwarte peper

Fijngeknipte bieslook

2 theelepels mosterd

35 gram roomboter

1.5 eetlepel maizena

Extra nodig

Voor garnering Geraspte kaas Gedroogde peterselie

Bereidingswijze

  1. Schil en kook de aardappels tot ze gaar ze zijn met een beetje zout
  2. Bak de vissticks in de oven zoals vermeld staat op de verpakking
  3. Snijd de broccoli in stronkjes en stoom ze in 8 min gaar
  4. Maak in tussen de kaassaus
    Kook water en doe 500 ml in een maatbeker. Voeg daar het boullionblokje toe en roer tot het gesmolten is. Smelt de boter en doe daar de maizena bij roerbak een minuut. Giet langzaam alroerend de boullion toe. Roer goed door. Voeg de kaas en mosterd toe en wat zout en peper en als laatste de bieslook. Kook even op zacht vuur tot de kaas gesmolten is en de saus iets is ingedikt.
  5. Wanneer de aardappels gaar zijn giet je deze af. Houd nog wel wat kookvocht om te stampen samen met een flinke klont boter
  6. Neem een ovenschaal en doe daar de aardappelpuree in en strijk glad.
    Op de puree de vissticks verdelen en daarop de broccoli
    Verdeel de kaassaus over je schotel en strooi er wat geraspte kaas op en strooi er wat peterselie op.
  7. Zet voor 5 minuten onder de grill

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten