Benodigdheden

250 gram Bona (halve pak)

5 eierdooiers

Half zakje bakpoeder

1 zakje vanillesuiker

95 gram suiker

450 gram maïzena

1 zak glutenvrije cornflakes

1 pot van 750 gram chocoladepasta

Bereidingswijze

  1. Meng de eierdooiers met de boter met een mixer
    Voeg daar de suiker, vanillesuiker en bakpoeder toe
  2. Doe de maizena erbij en meng met een pollepel, daarna met de hand tot een mooie deegbal die lekker zacht is.
  3. Maak balletjes ter grote van een kleine walnoot
  4. Bak ze 10 min op 180 C
    Laat afkoelen
  5. Verwarm de chocopasta in een steelpannetje tot het vloeibaar is. En maak de cornflakes wat fijn met je hand of keukenmachine.
  6. Doop de balletjes in chocola en daarna in de cornflakes
    En laat uitharden op een dienblad
  7. Zie filmpje voor toelichting

Stuur een vraag of reactie over dit recept aan mij

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten